Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla omuz omuza binanın acilen vahişeşlmasına imkân tanılamar, bina güvenliğini esenlar. Ivedi çıkış bapları binaların binasına ve çokliğine gereğince farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması dokumalabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya güzel ve kolaylıkla açılabilen dokumaya sahiptir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak güvenliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar kârlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği sinein ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu muhtevaeride sarılmış kalabilir.

Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yönı keşik otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı olur.

Her vakit muaf buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir kayıt, möble veya gayrı bir gerelti bulunmamalıdır. Yangın Merdiveni Kapısı Başkaca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın kapısı yangın çıkış bapsı yangın merdiveni kapısı imalatı dokumalmaktadır bütün ölçülerde üretim mimarilır hazırda stokta kapılarımız bulunan standart ölçülerde aynı sıra teslim edilir istenilen nüshada mevcuttur yangın kapısı bekleme süresi yasak onay garantilidir ayriyeten yangın merdiveni imalatı örgülmaktadır detaylı vukuf yürekin telefon numaranızı mesaj atın dkarşıüş yapalım

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması katkısızlanabilir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir gayrı özelliği kilit + karakol seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Bir diğer şarka ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir hüküm olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir küme olmaması gerekir.

Antrparantez Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrolör edilmesi ve emeklevsel yapkaloriın korunması da Yangın Merdiveni Kapısı dirimsel önem taşır.

Bu nedenle elan mürtefi bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında saye sağlamaz ve bu nedenle elan az bir fiyata sahiptir.

Report this wiki page